Wij hebben uw hulp nodig!

Bij beptab zijn we elke dag bezig om mensen met elkaar in contact te brengen. Toch kunnen wij dit niet alleen en hebben wij uw hulp nodig.

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe te videobellen met mensen die zichzelf wel eens eenzaam voelen. Gewoon vanuit huis met uw eigen telefoon of tablet.

Wat verwachten wij van u?

Aanmelden als vrijwilliger is geheel vrijblijvend. U mag helemaal zelf bepalen wanneer en hoevaak u online bent. Alle inzet wordt ontzettend gewaardeerd.

Wanneer u zin heeft om te helpen zet u simpelweg de vrijwilligers-app aan. Vanaf dat moment kunt u ieder moment gebeld worden door een beptab-gebruiker. Of en hoevaak u gebeld zal worden, kunnen we niet van te voren aangeven. In principe probeert de beptab in eerste instantie contact te leggen tussen twee reguliere beptab-gebruikers. Indien er op dat moment onvoldoende gebruikers online zijn, zal er contact worden gezocht met een vrijwilliger.

Uitgebept of heeft u geen tijd meer? Dan sluit u simpelweg de applicatie af.

Aanmeldformulier vrijwilliger

Hoe meld ik mij aan?

Op dit moment wordt de vrijwilligers-applicatie ontwikkeld, maar u kunt zich wel alvast aanmelden. Dit kan via dit formulier. Zodra de applicatie online komt, sturen wij u per post een activatiecode op en instructies hoe u de applicatie op uw telefoon of tablet kan installeren.

Let op! In eerste instantie wordt de applicatie alleen voor Android ontwikkeld.